LM belastingadvies
Register Belastingadviseurs

Even voorstellen

LM Belastingadvies is een klein, professioneel kantoor voor fiscale dienstverlening, waarbij klantgerichtheid en betrokkenheid centraal staan.

Het kantoor wordt geleid door Leila Mouji. Na een loopbaan van ruim 18 jaar bij PricewaterhouseCoopers NV (en zijn voorgangers), is zij vanaf 2009 als zelfstandig belastingadviseur gevestigd in Bruinisse.

Zij heeft de studie aan de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs in 1999 voltooid. Zij is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Het Register Belastingadviseurs behartigt de belangen van ruim 7.400 belastingadviseurs. Het Register Belastingadviseurs overlegt intensief met overheid en politiek en ondersteunt haar leden in hun bedrijfsuitoefening. Voor meer informatie kunt u de website raadplegen: www.rb.nl.

Bij LM Belastingadvies kunt u onder andere voor de navolgende dienstverlening terecht:

Belastingaangiften

Bij LM Belastingadvies kunt u terecht voor het deskundig laten verzorgen van fiscale aangiften waaronder inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en erf & schenkbelasting. Tevens kunt u bij LM Belastingadvies terecht voor alle werkzaamheden betreffende toeslagen van de belastingdienst.

Advisering

LM Belastingadvies verricht alle voorkomende advieswerkzaamheden met betrekking tot: de IB-ondernemer en de particulier. U kunt hierbij denken aan financiële planning, estate planning, het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures, fiscale begeleiding bij startende ondernemers, begeleiden van controles Belastingdienst, opstellen van diverse overeenkomsten en contracten.

Administratieve dienstverlening

LM Belastingadvies verzorgt uw financiële administratie en zorgt voor het samenstellen van de jaarrekening.

Internationaal

LM Belastingadvies richt zich op de fiscale werkzaamheden voor cliënten die in Nederland woonachtig zijn en Belgische inkomsten genieten, alsmede op cliënten die in België woonachtig zijn en Nederlandse inkomsten genieten.

Op alle dienst van LM Belastingadvies zijn de Algemene Voorwaarden (pdf) van het Register Belastingadviseurs van toepassing.

Contact

Indien u nadere informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen met:


LM Belastingadvies - L. Mouji RB

Adres: Rijksstraatweg 7 - 4311 RH Bruinisse - Nederland
Telefoon: 06 20 82 20 91 - E-mail: leila@lmbelasting.nl

LM Belastingadvies is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 20146291


Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht
Versturen
LM Belasting 2024 | Website: Vivars | Privacy policy